HET PRODUCTIEHUIS.

Het productieteam.


Dat zijn wij samen met een groep creatieve freelancers.


Daan</p>
<p>Hettinga
Daan</p>
<p>Hettinga

Daan

Hettinga

FILMMAKER

Daan denkt graag mee vanaf de start van een project, tot en met het delen van de video. Wat is het doel? Wie moet de video te zien krijgen? Hoe overtuigen we hen? Nadat dit helder is geworden, schiet hij graag ‘cinematische’ plaatjes. “Dat zijn plaatjes die vertoonbaar zouden zijn voor in een bioscoopfilm” legt hij uit.

facebookfacebook

Valentijn</p>
<p>Stomp
Valentijn</p>
<p>Stomp

Valentijn

Stomp

FILMMAKER

Valentijn is het jongste lid van ons productieteam en brengt zeer gewenste verfrissing met zich mee. Met zijn drone schiet hij de mooiste beelden vanuit de lucht en op de vloer schiet hij vanuit zijn gevoel, intuïtief en eigenlijk altijd met succes;) Technisch gezien heeft Valentijn veel kennis en know-how.

facebookfacebook

Luna</p>
<p>Petilli
Luna</p>
<p>Petilli

Luna

Petilli

FILMMAKER

Luna is een ambitieuze allround filmmaker en is bij ons om te helpen op zowel productioneel als creatief vlak. Daarnaast houdt ze onze online volgers up-to-date van onze nieuwste video’s en gadgets. Ze is sociaal, ruimdenkend, energiek en soms lekker gek. Dit maakt haar een hele fijne toevoeging aan ons team!

facebookfacebook

Marieke</p>
<p>Schoenmakers
Marieke</p>
<p>Schoenmakers

Marieke

Schoenmakers

PRODUCER

Het voorbereiden en uitdenken, produceren en monteren van video’s is wat Marieke het liefste doet. Callsheets maken, draaidagen inplannen, tijdschema’s maken & bewaken, interviewen tijdens het filmen en ook de eerste edit monteren behoren tot Marieke’s kerntaken maar vooral ook kernkwaliteiten.

facebookfacebook